APK KEURING

Verloopt binnenkort de APK van je auto? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK bij Ebersbanden.

Bij een APK controleren we of de auto voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Wij voeren tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een bericht. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit voor vervelende verrassingen achteraf.

GRATIS HERKEURING

Als je auto tijdens de APK bij Ebersbanden wordt afgekeurd, krijg je een gratis herkeuring. Dit geldt alleen als je de benodigde onderhoud bij ons laat uitvoeren.

APK MET ONDERHOUD COMBINEREN

Een APK is een momentopname, het geeft inzicht in de staat van je auto op dat moment. Maar de keuring is geen garantie dat je er weer een jaar tegen kan. Om zorgeloos te blijven rijden, heeft je auto af en toe ook onderhoud nodig. Daarom kiezen veel van onze klanten ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Nu gratis APK in combinatie met grote onderhoudsbeurt.

VOOR U OM TE WETEN

  • Als je vandaag een afspraak voor een APK maakt, kan je auto vaak de volgende werkdag al terecht.
  • Je kunt jouw auto al 2 maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren.
  • APK’s worden in Nederland niet uitgevoerd op zaterdag. Het aan- en afmelden van een APK bij de RDW kan alleen op maandag t/m vrijdag.
  • RDW-erkende keuringsinstantie.
  • Je riskeert een boete als je APK vervaldatum is verlopen en je auto nog niet opnieuw is goedgekeurd. Ook ben je op dat moment niet verzekerd.

STEEKPROEF

Er is een kans dat de auto voor een steekproef van de RDW in aanmerking komt.
Het is verplicht om aan deze steekproef mee te werken, en is wettelijk verplicht.

© Copyright 2017 Ebers Banden alle rechten voorbehouden